Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefrikasse fra toscana

Lammefrikasse fra toscana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
800 g.udbenet lammekød, kølle eller bov
50 g.letsaltet flæsk
1 løg
2 fedhvidløg
1 kvisttimian
1 kvistrosmarin
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 lillelaurbærblad
4 æggeblommer
2 spsk.reven parmesanost
½ spsk.mel
4-5 spsk.fløde
 saften af ½ citron
 


Opskrift:

Skær lammekødet i ca 3 cm. store terninger. Flæsket skæres småt ud. Løget pilles og hakkes fint Hvidløgsfedene pilles og skæres i kvarte. Timian og rosmarin skylles, rystes tørre, blade og nåle pilles af stænglerne og hakkes fint.

Kom flæsketerningerne på en stegepande og lad dem stege for svag varme, til de bliver gennemsigtige. Kom olien på panden, skru op for varmen og lad kødterningerne blive godt brune på alle sider i det varme fedtstof. Drys med salt, peber, timian, rosmarin og det itubrækkede laurbærblad. Kom løg og hvidløg ved og lad alt snurre tildækket for svag varme i ca 20 minutter.

Pisk æggeblommerne godt sammen med mel, fløde og citronsaft. Tag panden af varmen og rør æggeblandingen i. Varm det hele godt igennem, til saucen bliver tyk. Det må endelig ikke koge, for så skiller saucen.

Hertil passer dampet spinat eller dampet courgetter og hvidt brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8483 gange,
og udskrevet 207 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu