Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Navarin printanier

Navarin printanier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 kg.lammekød med ben, bov eller hals
4 tomater
2-3 spsk.mel
 salt
 sort peber
2 spsk.olie
2 fedhvidløg
1-2 kvistetimian
½ l.bouillon
10 nye gulerødder
200 g.små nye løg
3 spsk.smør
750 g.små nye kartofler
1 tsk.koncentreret tomatpure
4 spsk.fløde
 


Opskrift:

Få slagteren til at skære kødet ud i 12 ensartede stykker.

Skold tomaterne, flå dem og skær dem i små stykker. Bland melet med rigeligt salt og peber og vend kødstykkerne heri. Varm olien op i en stegegryde og brun kødstykkerne godt ved kraftig varme. Pil hvidløgsfedene og pres dem ud over kødet. Tilsæt tomater og timian. Hæld bouillonen ved og lad alt snurre for svag varme under låg i 40 minutter.

Gulerødderne skrabes, skylles og halveres på langs. Løgene pilles.

Lad smørret smelte på en stegepande, og lad løg og gulerødder snurre heri for svag varme, til løgene bliver gyldne. Drys med lidt salt.

Skrab kartoflerne og kom dem i gryden til kødet sammen med løg og gulerødder, hvorefter alt simrer under låg for svag varme i yderligere 25 minutter.

Tomatpureen piskes ud i fløden og røres i ragouten, som smages til en sidste gang, inden den sættes rygende varm på bordet.

Hertil passer godt bondebrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4647 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu