Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lammegryde chasseur

Lammegryde chasseur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammebryst med ben
2 spsk.mel
2 tsk.edelsuss paprika
 salt
 sort peber
1 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 spsk.smør
¼ l.bouillon
450 g.flåede tomater fra dåse
250 g.champignoner
1 dl.tør hvidvin
 den revne skal af ½ citron
1 tsk.tørret basilikum
1 bdt.Persille
 
Opskrift:
Få slagteren til at hugge kødet ud i passende stykker.

Bland melet med paprika, salt og peber og vend kødstykkerne heri. Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele groft.

Varm olie og smør i en gryde og brun kødet sammen med løg og hvidløg under hyppig vending. Tilsæt bouillon og tomater plus væden fra tomaterne.

Rens champignonerne og skær stilkene af (men gem dem for de kan anvendes i mange andre retter). Kom champignonhovederne i gryden, hæld hvidvin over og tilsæt citronskal og basilikum. Rør godt rundt og lad det hele snurre for svag varme under låg i 45-55 minutter. Til sidst smages til med salt og peber, og retten drysses med finthakket persille lige inden serveringen.

Hertil passer kartoffelmos og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4411 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu