flåede tomater fra dåse450 g. flåede tomater fra dåse
250
g.
champignoner250 g. champignoner
1
dl.
tør hvidvin1 dl. tør hvidvin
den revne skal af ½ citron den revne skal af ½ citron
1
tsk.
tørret basilikum1 tsk. tørret basilikum
1
bdt.
Persille1 bdt. Persille
Opskrift:
Få slagteren til at hugge kødet ud i passende stykker.
Bland melet med paprika, salt og peber og vend kødstykkerne heri.
Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele groft.
Varm olie og smør i en gryde og brun kødet sammen med løg og hvidløg under hyppig vending.
Tilsæt bouillon og tomater plus væden fra tomaterne.
Rens champignonerne og skær stilkene af (men gem dem for de kan anvendes i mange andre retter).
Kom champignonhovederne i gryden, hæld hvidvin over og tilsæt citronskal og basilikum.
Rør godt rundt og lad det hele snurre for svag varme under låg i 45-55 minutter.
Til sidst smages til med salt og peber, og retten drysses med finthakket persille lige inden serveringen.
Hertil passer kartoffelmos og grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4650 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider