Skær kødet i ret store terninger, læg dem i en gryde, der kan tåle at sættes i ovnen.
Tilsæt krydderierne og rør vandet og halvdelen af honningen i.
Lad det hele koge op og derefter simrer for svag varme og under halvtlukket låg i 35 minutter.
Pil løgene.
Tag gryden af varmen, hæld væden fra i en lille kasserolle og lad den koge ind til ca 3-4 dl.
Kom løgene i gryden til kødet, rør den indkogte sky og resten af honningen i og smag til med salt.
Stil gryden på midterste ribbe i en 225 grader varm ovn og lad retten stege uden låg i ca 30 minutter, til løgene er blevet brune og al væden næsten er fordampet.
Hertil passer lun flute eller løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14209 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider