Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marokkansk lammekød

Marokkansk lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.udbenet lammebov
½ tsk.safran
¾ tsk.kanel
½ tsk.stødt ingefær
½ l.vand
3 spsk.honning
750 g.små løg
 salt
 


Opskrift:

Skær kødet i ret store terninger, læg dem i en gryde, der kan tåle at sættes i ovnen. Tilsæt krydderierne og rør vandet og halvdelen af honningen i. Lad det hele koge op og derefter simrer for svag varme og under halvtlukket låg i 35 minutter.

Pil løgene. Tag gryden af varmen, hæld væden fra i en lille kasserolle og lad den koge ind til ca 3-4 dl.

Kom løgene i gryden til kødet, rør den indkogte sky og resten af honningen i og smag til med salt.

Stil gryden på midterste ribbe i en 225 grader varm ovn og lad retten stege uden låg i ca 30 minutter, til løgene er blevet brune og al væden næsten er fordampet.

Hertil passer lun flute eller løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13383 gange,
og udskrevet 218 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
godt