Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carrypanerede schnitzler

Carrypanerede schnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Carrypanerede schnitzler, billede 4 Carrypanerede schnitzler, billede 1 Carrypanerede schnitzler, billede 2 Carrypanerede schnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 tsk. Karry
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
1 bdt Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Ingefær, frisk
1 spsk. Limesaft
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Bland rasp, carry og salt på en tallerken. Pisk ægget sammen på en anden tallerken. Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Vend først schnitzlerne i ægget og derefter i raspen. Brun schnitzlerne i smør og olie på begge sider. Steg dem derefter for jævn varm ca. 2 min. på hver side.

Svits snittede forårsløg og gulerødder i stave i olie et par minutter. Tilsæt ærter, bouillon, sojasauce, revet ingefær, limesaft og sukker. Kog det hele op et par min.

Servér grønsagerne til schnitzlerne sammen med løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 69260 gange,
og udskrevet 2271 gange.


Energi:
KJ total 12342 (2938 kcal)
KJ pr. Pers. 3085 (734 kcal)
Vægt ialt 2602 gram
Vægt pr. Pers. 650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 474 KJ (112 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 15.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Den undrende  -  2012-01-31 21:11:39
Nej, nu må jeg simpelthen skrive en kommentar. "det er langt fra at være fedtfattig"??? 21% fedtenergi i retten er så vidt jeg ved 9% UNDER det anbefalede, så hvad i alverden mener du? Jeg synes retten ser lækker ud, og jeg har tænkt mig at afprøve den en af de nærmeste dage. Jeg er ikke meget for ingefær, men det er jo ikke opskriftens skyld, så lur mig om ikke det kan udelades uden drama og uden at jeg må svine opskriften til, fordi den har været så fræk ikke at tage hensyn til netop min personlige smag/præferencer etc.. (Sidstnævnte er rettet mod kommentarer generelt herinde, ikke denne opskrift specifikt.)


Marta  -  2011-08-22 21:15:02
Lyder dejligt men det er langt fra at være fedtfattig...


  -  2009-07-03 13:47:21
Katja. Smager rigtig dejligt, og er god til svigerfamilien.