| |
|
Skinkesnitzler med balsamico-eddike
Skinkesnitzler med balsamico-eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
8 | | skinkesnitzler 8 skinkesnitzler | 50 | g. | rosiner 50 g. rosiner | 50 | g. | pinjekerner 50 g. pinjekerner | 2 | fed | hvidløg 2 fed hvidløg | 1 | kvist | frisk salvie 1 kvist frisk salvie | 100 | g. | smør 100 g. smør | 1/2 | dl. | jomfruolivenolie 1/2 dl. jomfruolivenolie | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | Balsamico eddike Balsamico eddike | 1 | glas | kraftig rødvin 1 glas kraftig rødvin | 1 | tsk. | konc. tomatpuré 1 tsk. konc. tomatpuré | | | |
| |
Blød rosiner og pinjekerne ud i
rødvin.
Steg finthakket hvidløg og salvie i olie og smør.
Læg kødet ved og lad det brune på begge sider i nogle få min. ved god varme. Smag til med salt og peber.
Tag kødet af panden og hold det varmt.
Hæld rosiner og pinjekerner i saucen. Lad det koge ind og blandt tomatpuré i.
Læg kødet tilbage på panden og steg det færdigt over god varme.
Hæld Balsamico over lige før det er færdigt.
Serveres med kartofler
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18968 gange, og udskrevet 383 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|