Skinkesnitzler med balsamico-eddike

Skinkesnitzler med balsamico-eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
8 skinkeschnitzel
50 g.rosiner
50 g.pinjekerner
2 fedhvidløg
1 kvistSalvie, frisk
100 g.smør
0.5 dl.jomfruolivenolie
 salt
 peber
 
 Balsamico eddike
1 glaskraftig rødvin
1  tsk.konc. tomatpuré
 
Opskrift:
Blød rosiner og pinjekerne ud i rødvin.

Steg finthakket hvidløg og salvie i olie og smør.

Læg kødet ved og lad det brune på begge sider i nogle få min. ved god varme. Smag til med salt og peber.

Tag kødet af panden og hold det varmt.

Hæld rosiner og pinjekerner i saucen. Lad det koge ind og blandt tomatpuré i.

Læg kødet tilbage på panden og steg det færdigt over god varme.

Hæld Balsamico over lige før det er færdigt.

Serveres med kartofler


karakterer:
Opskriften er vist 19671 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu