Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkesnitzler med balsamico-eddike

Skinkesnitzler med balsamico-eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
8 skinkesnitzler
50 g.rosiner
50 g.pinjekerner
2 fedhvidløg
1 kvistfrisk salvie
100 g.smør
1/2 dl.jomfruolivenolie
 salt
 peber
 
 Balsamico eddike
1 glaskraftig rødvin
1  tsk.konc. tomatpuré
 


Tilbehør:
Kartofler
Opskrift:

Blød rosiner og pinjekerne ud i rødvin.

Steg finthakket hvidløg og salvie i olie og smør.

Læg kødet ved og lad det brune på begge sider i nogle få min. ved god varme. Smag til med salt og peber.

Tag kødet af panden og hold det varmt.

Hæld rosiner og pinjekerner i saucen. Lad det koge ind og blandt tomatpuré i.

Læg kødet tilbage på panden og steg det færdigt over god varme.

Hæld Balsamico over lige før det er færdigt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18202 gange,
og udskrevet 335 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu