Skinkeschnitzler med tomat-agurksalsa

Skinkeschnitzler med tomat-agurksalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skinkeschnizler af inderlår
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Salsa:
2 tomater
0.25 agurk
0.25 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.ketchup
0.25 chili
150-200 g.pasta
 
Opskrift:
skær tomaterne i kvarte. skræl agurken og hak den groft. løg, hvidløg og ketchup hældes i en hurtighakker eller en foodprocessor. hak det groft. hak chilien fint. Smag til med salt, peber og chili.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Varm olien på en pande ved kraftig varme. Krydr kødet med salt og peber. brun kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne færdige, ca. 1½- 2 min. på hver side.

Servers straks.





karakterer:
Opskriften er vist 7020 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu