Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkeschnitzler med tomat-agurksalsa

Skinkeschnitzler med tomat-agurksalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 skinkeschnizler af inderlår
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Salsa:
2 tomater
1/4 agurk
1/4 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.ketchup
1/4 chili
150-200 g.pasta
 
Opskrift:
skær tomaterne i kvarte. skræl agurken og hak den groft. løg,hvidløg og ketchup hældes i en hurtighakker eller en foodprocessor. hak det groft. hak chilien fint.Smag til med salt, peber og chili.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Varm olien på en pande ved kraftig varme.Krydr kødet med salt og peber. brun kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne færdige, ca 1½- 2 min. på hver side.

Servers straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6015 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu