Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rumænsk lammeragout

Rumænsk lammeragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Rumænien

RumænienIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.lammekød med ben (blandet bov, nakke og bryst)
2 storeløg
2 auberginer
4 courgetter
6 tomater
1 stængelblegselleri
3 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 sort peber
½ tsk.rosenpaprika
½ tsk.tørret oregano
1 kg.kartofler
1 bdt.Persille
 


Opskrift:

Lammekødet skæres ud i portionsstykker. Løgene pilles og skæres i mindre stykker. Auberginer og courgetter vaskes, tørres godt og skæres i tykke skiver.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Blegselleristænglen skylles og skæres i små stykker.

Varm olien op i en stor gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom løgene ved og lad dem brune med i 5 minutter.

Kom alle de istandgjorte grøntsager i gryden til kødet og pres det pillede hvidløgsfed ud over. Drys med salt, peber, rosenpaprika og oregano og bland alt godt. Der skal ikke tilsættes noget form for væde. Stil gryden i en 200 grader varm ovn på anden ribbe fra neden, og lad ragout’en stege mør i ca. 1 time og 20 minutter. Efter de første 30 minutter tilsættes kartoflerne, som er skrællet og skåret i kvarte. Server den færdige lammeragout i et dybt, varmt fad og drysset med hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 11903 gange,
og udskrevet 280 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu