Engelsk lammegryde

Engelsk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.udbenet lamme- eller bedekød, bov eller nakke
2 løg
2 spsk.olie
 salt
 peber
2 fedhvidløg
7.5 dl.bouillon
2 gulerødder
750 g.kartofler
3 tomater
150 g.friske eller frosne grønærter
 
Opskrift:
Skær kødet i ca. 3 cm. store terninger Pil løgene og hak dem groft.

Varm olien i en gryde og brun kødterningerne godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med salt og peber. Pres hvidløgsfedene ud i gryden, rør godt rundt og fyld op med bouillon. Lad kødet koge i 30 minutter under låg.

I mellemtiden skrabes gulerødderne og skæres i skiver, kartoflerne skrælles og skæres i terninger og begge dele kommes i gryden, hvorefter det hele koger for middel varme og under låg i yderligere 30 minutter.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker. 10 minutter før kogetidens afslutning kommes tomater og ærter i gryden. Når retten er færdig, smages den til med salt og peber og serveres meget varm.





karakterer:
Opskriften er vist 15959 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu