Kommentarer
Finn 10.10.2020 - 2020-10-11 10:51:55 Kan bekræfte Torbens erfaring fra den 24.12.2019 - 10 min. stegetid må være en skrivefejl. Ved 200 gr. og 20 min. var stegen på 700 g stadig helt rå. Efter 40 min. stegetid og hvile i 15 min. er stegen stadig rød - men dog stegt.
Torben - 2019-12-24 19:22:04 Den var halvrå selv efter 15min i en total forvarmet ovn. Lidt ærgerligt når det var juleaften.
Bjarne Homann - 2016-10-17 08:44:13 Jeg brugte en1800gr
Lave en marinade af to spsk citronsaft to spsk olivenolie to dl rødvin et par blade lauerblade lidt timmian lidt rosmarinfile i en plastpose i et 36 timer
brunede den på fire sider,
Lod den blive stuetemperatur lavede en fad med hvidløg gulerødder skalotteløg pore
Stillede i ovn på 80 gr i ca 6 timer til opnået 57 gr
Filen kom i en høkasse (køletaske) i en 1/2 time inder opskæring i tynde skiver
Filen er rosa og ingen købsaft og fantastisk mørt
- 2016-09-09 17:49:09 hvad kan man bruge i steder for kantareller ,hvis ikke man kan få dem ? Og i stedet for friske tyttebær ?
Bertel - 2008-05-14 02:41:42 Retten er guld, har brugt den flere gange. Er omstændig, men kan forberedes. Stort arbejde, stor lykke.
Prøv den, den er det værd !!!!
Per - 2007-12-30 22:15:12 Orlydejen bruges til de indbagte champignon, orlydej er nærmest en pandekagedej som bruges til at dyppe ting som man ønsker indbagt og bages i friture.
- 2007-12-30 18:16:54 Hvad skal Orly dejen bruges til? og hvordan bruges den? Der står bare den skal anvendes straks, men til hvad????
- 0000-00-00 00:00:00 Opskriften kan også bruges til Krondyrmørbrad
|