Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skinkeschnitzler med champignonsauce og løse ris

Skinkeschnitzler med champignonsauce og løse ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skinkeschnitzler á ca. 150 g
 Paprika
 Salt
 Peber
 Citron
100 g.champignon
4 porrer
 Piskefløde
 Smør eller olie
 Ris
 
Opskrift:
Skinkeschnitzlerne bankes let og drysses med paprika, salt og peber og steges på panden. Ta skinkeschnitzlerne af og rist champignon på panden til de er gyldenbrune, hæld piskefløden i og smag til med salt, peber og citron. Skinkeschnitzlerne kan evt. serveres i champignonsaucen.

Friskkogte, løse ris samt smørdampede porrer serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14465 gange,
og udskrevet 401 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu