Rasnic
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Jugoslavien Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i 3-4 cm. store terninger.
Halver nyrene på langs, fjern fedt og urinrør og læg nyrene i mælk eller kærnemælk.
Skyl krydderurtebladene og hak dem fint. Rør citronsaften godt med olien, kom de hakkede krydderurter ved og krydr med salt og peber. Bland kødstykkerne i marinaden og lad dem marinere tildækket i 2 timer. Skær flæsket i ikke for tynde skiver. Tag nyrene op af mælken, dup dem tørre og skær også dem i skiver. Løgene pilles, skæres i kvarte og deles i blade. Peberfrugterne skylles, befris for ribber og kerner og skæres i stykker. Alle ingredienserne sættes skiftevis på grillspid og steges på trækulsgrill, på grillpande eller på rist i grillovn 10-15 minutter i alt og vendes ofte under stegningen. Hertil passer grøn salat med rå løg, porrersalat, groft lyst brød eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 10964 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer cAz og Rolle - 2012-03-16 09:53:01 Overraskende god :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne