Bed slagteren udbene kødet og skære en dyb lomme i det.
Gnid kødet både ind- og udvendigt med salt og peber.
Skræl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver, som lægges i en skål, overhældes med citronsaften og tilsættes alle krydderierne.
Hvidløgsfedet pilles og presses ud over æbleskiverne.
De skyllede korender, pinjekerner og honning kommes ved, og det hele blandes godt.
Fyld nu lommen i kødet med æbleblandingen og sy åbningen til eller hold den sammen med tandstikker.
Brun smørret i en bradepande eller et ovnfast fad og brun kødet grundigt over det hele.
Hæld bouillonen ved og sæt stegen i en 200 grader varm ovn på midterste ribbe og lad den stege 1 time, hvorunder den hyppigt overøses med skyen fra bradepanden.
Når stegen er færdig, fjernes bomuldsgarn eller tandstikker.
Kødet skæres i ret tykke skiver, anret på et varmt fad og holdes varmt.
Bradepanden koges af med lidt vand, og denne skysauce smages til med kinesisk soja og evt. salt og serveres særskilt.
Hertil passer løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(31 stemmer)
Opskriften er vist 10518 gange, og udskrevet 239 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider