Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indisk lammesteg

Indisk lammesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.udbenet lammebryst
 salt
 hvid peber
1 stortsyrligt æble
2 spsk.citronsaft
1 tsk.karry
 en smugle kardemomme
 stødt kanel
 stødt nellike
2 fedhvidløg
2 spsk.korender
2 spsk.pinjekerner
1 spsk.honning
3 spsk.smør
¼ l.bouillon
1 spsk.kinesisk sojasauce
 


Opskrift:

Bed slagteren udbene kødet og skære en dyb lomme i det.

Gnid kødet både ind- og udvendigt med salt og peber.

Skræl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver, som lægges i en skål, overhældes med citronsaften og tilsættes alle krydderierne.

Hvidløgsfedet pilles og presses ud over æbleskiverne. De skyllede korender, pinjekerner og honning kommes ved, og det hele blandes godt.

Fyld nu lommen i kødet med æbleblandingen og sy åbningen til eller hold den sammen med tandstikker.

Brun smørret i en bradepande eller et ovnfast fad og brun kødet grundigt over det hele. Hæld bouillonen ved og sæt stegen i en 200 grader varm ovn på midterste ribbe og lad den stege 1 time, hvorunder den hyppigt overøses med skyen fra bradepanden.

Når stegen er færdig, fjernes bomuldsgarn eller tandstikker. Kødet skæres i ret tykke skiver, anret på et varmt fad og holdes varmt. Bradepanden koges af med lidt vand, og denne skysauce smages til med kinesisk soja og evt. salt og serveres særskilt.

Hertil passer løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (31 stemmer)

Opskriften er vist 9861 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu