Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret lammebryst

Farseret lammebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.udbenet lammebryst
100 g.ris
 salt
1 løg
1 fedhvidløg
1 bdt.Persille
50 g.pinjekerner
50 g.mandelsplitter
50 g.rosiner
1 æg
 sort peber
 cayennepeber
 edelsuss paprika
3 spsk.olie
½ l.bouillon
1 dl.tør hvidvin
 


Opskrift:

Lad slagteren udbene kødet og banker det fladt. Kog risen 10 minutter i let saltet vand, hæld den i en sigte og lad det dryppe af.

Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint. Persillen skylles, rystes tør og klippes fint. Den afkølede ris blandes med pinjekerner, mandelsplinter, rosiner, æg og de finhakkede ingredienser og smages til med salt og krydderier. Blandingen skal være kraftigt krydret.

Bred lammekødet ud på et bræt. Fordel risblandingen i et jævnt lag ud over kødet. Rul kødet sammen og ombind det med bomuldsgarn. Varm olien i en bradepande der passer i størrelse til stegen, og brun kødet godt over det hele. Hæl halvdelen af den varme bouillon i fadet og stil det i en 225 grader varm ovn på midterste ribbe. Lad lammebrystet stege i ca. 1½ time, hvorunder kødet hyppigt overøses med skyen i fadet, og resten af bouillonen og vinen tilsættes lidt efter lidt.

Inden serveringen fjernes bomuldsgarnet, kødet skæres i ret tykke skiver og anrettes på et varmt fad. Skysaucen fra bradepanden serveres for sig.

Hertil passer små kogte kartofler og blandet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6591 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu