Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romersk lammesteg

Romersk lammesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Rom

RomIndsendt :





Ingredienser:
6 sardelfileter
800 g.udbenet lammekølle
 salt
 sort peber
2 tsk.tørret rosmarin
5 spsk.olivenolie
1 dl.tør hvidvin
3 spsk.vineddike
1 dl.varm bouillon
 


Opskrift:

Sardelfileterne moses. Kødet gnides grundigt ind med salt, sort peber og sardelmos og lægges i et ovnfast fad. Drys med rosmarin, dryp med olien og lad kødet stå og trække et lille stykke tid.

Så sættes fadet i en 225 grader varm ovn på midterste ribbe.

Vinen koges op med vineddiken. Efter 25 minutters stegetid vendes kødet og overhældes med vineddikeblandingen, hvorefter det steger videre i endnu 25 minutter.

Tag kødet op af fadet, del det i 4 portioner og hold det varmt på et fad. Kog fadet af med bouillonen og server denne skysauce til kødet.

Hertil passer alle former for pasta samt tomatsalat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8841 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu