Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekølle i folie II

Lammekølle i folie II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lammekølle på ca 1,5 kg
3 løg
2 fedhvidløg
2-3 esdragonstængler
¾ l.tør rødvin
 sort peber
1 porre
2 gulerødder
1 lillepersillerod
1 tomat
 salt
 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Lad eventuelt slagteren udbene køllen for dem, men sørg for at få benet med hjem. Fjern overflødigt fedt fra køllen, rul den sammen og ombind med bomuldsgarn. Løgene pilles og skæres i mindre stykker. Hvidløgsfedene pilles og hakkes groft.

Løg, hvidløg og esdragon kommes i et dybt fas, og rødvinen hældes over. Tilsæt godt med peber, læg kølle plus ben i marinaden og lad det trælle heri tildækket og på et køligt sted i mindst 24 timer. Både kød og ben vendes flere gange i løbet af marineringstiden.

Porre, gulerødder og persillerod gøres i stand og skæres i passende stykker. Tomaten skylles og halveres.

Alle grøntsagerne kommes i en stegepose sammen med benet. Hæld 2 kopper marinade ved, Luk stegeposen og klip et par lufthuller foroven i posen. Læg posen på risten over bradepanden og lad kødet stege ca. 1 time ved 225 grader. Når stegetiden er omme åbnes stegeposen forsigtigt, og mens stegen får lov til at stå og trække, passeres sauce og grøntsager gennem en sigte ned i en lille kasserolle. Rør fløden i og lad saucen stå og koge lidt ind, til den får en passende konsistens. Kødet skæres i skiver og anrettes på et varmt serveringsfad.

Saucen serveres for sig.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9236 gange,
og udskrevet 159 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu