Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret lammebov IIII

Farseret lammebov IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.udbenet lammebov
1 daggammelt rundstykke
¼ l.hvidvin
1 hårdkogt æg
1 løg
1 fedhvidløg
200 g.kogt skinke
1 bdt.persille
1 stængelesdragon
150 g.hakket kalvelever
 salt
 peber
4 spsk.ukrydret svinefedt
1 lille dåse koncentreret tomatpure
 
Opskrift:
Bed slagteren udbene lammeboven og gøre den i stand til farsering.

Læg rundstykket i blød i vinen. Hak det hårdkogte æg fint. Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele fint. Skær skinken i små terninger Persille og esdragon skylles, rystes tørre og hakkes fint.

Når rundstykket er opblødt, trykkes vinen af det, men vinen skal endelig gemmes. Bland alle de finthakkede ingredienser med rundstykket og den hakkede lever og krydr blandingen godt med salt og peber.

Bred lammekødet fladt ud med kødsiden opad. Bred fyldet ud over kødet, rul kødet sammen og sy det med bomuldsgarn.

Varm fedtet i en stegegryde, læg rullestegen i og brun den godt på alle sider. Hæld vinen ved, læg låg på gryden og lad stegen snurre for svag varme i ca. 1 time. Tilsæt eventuelt mere vin eller vand om nødvendigt. Efter stegetidens afslutning tages stegen op og holdes varm. Tomatpureen røres ud i stegeskyen, som smages til med salt og peber.

Saucen serveres for sig selv til kødet.

Hertil passer kartoffelmos eller små persilledryssede kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7731 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu