Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkeschnitzlerne ca. 1 min. på hver side og drys dem med salt og peber. Steg derefter schnitzlerne ved svag varme i ca. 2 min. Vend dem 1-2 gange, mens de steger færdig. Tag schnitzlerne op og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min.
Kom resten af smørret i sauterpanden og lad det smelte ved kraftig varme. Steg gulerødder i skrå skiver i ca. 1 minut og tilsæt salt, peber og vand. Steg gulerødderne ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Tilsæt forårsløg i 3 cm. skrå stykker og timianblade. Steg grønsagerne ved kraftig varme og under omrøring ca. 3 min. eller til vandet er dampet væk. Tilsæt eventuel sky fra skinkeschnitzlerne og smag til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(11 stemmer)
Opskriften er vist 56105 gange, og udskrevet 655 gange.
Energi:
KJ total 5365 (1277 kcal)
KJ pr. Pers. 1341 (319 kcal)
Vægt ialt 1796 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (71 kcal) Protein 7.7 gram Fedt 3.1 gram Kulhydrat 3.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider