Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder

Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder, billede 4 Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder, billede 1 Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder, billede 2 Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
3 spsk. Timian, frisk
   
  Pynt:
  Evt. fintstrimlet top af forårsløg
   
  Tilbehør:
240 gram Madbrød
   


Opskrift:

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkeschnitzlerne ca. 1 min. på hver side og drys dem med salt og peber. Steg derefter schnitzlerne ved svag varme i ca. 2 min. Vend dem 1-2 gange, mens de steger færdig. Tag schnitzlerne op og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min.

Kom resten af smørret i sauterpanden og lad det smelte ved kraftig varme. Steg gulerødder i skrå skiver i ca. 1 minut og tilsæt salt, peber og vand. Steg gulerødderne ved svag varme og under låg i ca. 5 min.

Tilsæt forårsløg i 3 cm. skrå stykker og timianblade. Steg grønsagerne ved kraftig varme og under omrøring ca. 3 min. eller til vandet er dampet væk. Tilsæt eventuel sky fra skinkeschnitzlerne og smag til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 54473 gange,
og udskrevet 621 gange.


Energi:
KJ total 5365 (1277 kcal)
KJ pr. Pers. 1341 (319 kcal)
Vægt ialt 1796 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (71 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu