Nakkefileten flækkes og fyldes med persille.
Krydres og snøres sammen.
Kartoflerne koges møre i letsaltet vand.
Nakkefileten brunes af og lægges i ildfast sammen med bouillon.
Steges i ovn ved 180 grader i ca. 2 timer.
Trækker yderligere 10 min. inden udskæring.
Saucen sigtes fra og jævnes med maizena.
Spædes evt. yderligere med lidt vand.
Broccoli koges al dente.
Server det udskårne kød sammen med kartofler, sauce og broccoli.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(18 stemmer)
Opskriften er vist 99741 gange, og udskrevet 1284 gange.
Energi:
KJ total 23730 (5650 kcal)
KJ pr. Pers. 2966 (706 kcal)
Vægt ialt 5428 gram
Vægt pr. Pers. 678 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 437 KJ (104 kcal) Protein 7.8 gram Fedt 4.8 gram Kulhydrat 8.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Bjarne Hansen - 2017-06-08 11:45:03 Det er virkelig en god opskrift og det smager himmelsk, lavede den i en stegegryde, kan kun anbefales
Carsten - 2014-04-15 16:09:32 Det giver ikke så meget mening med persille indeni eftersom persille ikke indeholder noget smag, men kun duft. Hellere gem det til stegen er færdig
Stina - 2008-08-21 17:24:45 Super nem, og smager fantastisk. Har lavet det flere gange når hele den pukkelryggede kommer forbi :)
lottw - 2007-05-26 17:31:28 jeg lader den brune i en gryde, og tilsætter væde og lader den simre i ca. 1½ time så er den fantastisk mør
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider