Forloren mørbrad af nakkefilet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1800 gram Nakkefilet. helt afpudset
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
1000 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
2000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
   
Energi:
KJ total 23730 (5650 kcal)
KJ pr. Pers. 2966 (706 kcal)
Vægt ialt 5428 gram
Vægt pr. Pers. 678 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 437 KJ (104 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)