Sommerskinkeschnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Bland flødeosten med de øvrige ingredienser og smør et ½ cm. tykt lag på hver schnitzel. Rul schnitzlerne sammen og fæstn med en tandstik. Brun de små roulader på en pande i lidt smør, og steg dem færdige i ovnen ved 180° i ca. 8-10 min. De skæres i skiver og anrettes på en tallerken med friske sommergrønsager.
|
|
Opskriften er vist 13574 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne