Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sigøjnerschnitzel

Sigøjnerschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sigøjnerschnitzel, billede 4 Sigøjnerschnitzel, billede 1 Sigøjnerschnitzel, billede 2 Sigøjnerschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Paprika, edelsuss
1 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Skinkeschnitzel krydres med paprika, salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp, og steges på panden.

Sovs:
Skær peberfugt, og løg i tern. Kom margarine i en gryde, smelt margarine, og kom først paprika, derefter løg og peberfrugt i. Svitses et par min. Tilsæt mel, tomatketchup og bouillonterning og til sidst mælken under let omrøring.

Servering:
Serveres med løse ris eller kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (147 stemmer)

Opskriften er vist 114815 gange,
og udskrevet 3602 gange.


Energi:
KJ total 11680 (2781 kcal)
KJ pr. Pers. 2920 (695 kcal)
Vægt ialt 2628 gram
Vægt pr. Pers. 657 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 444 KJ (105 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 13.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ahmed  -  2013-09-10 07:55:26
Rasmus det med at det trækker væske, når man salter kød inden stegning er en skrøne, der er absolut ingen forskel.


Nina  -  2012-02-29 20:44:25
Wow det smager simpelthen super godt jeg blendede sovsen så ungerne også var med på den :-D så 10 fra os af MUMS


  -  2011-05-18 19:24:13
det er rigtig godt :-) og så med en god salat til ...


Kit  -  2009-08-15 10:33:18
Jeg har tænkt mig at blende sovsen, så den bliver ensartet inden jeg servere den ellers får jeg ikke min familie til at spise den.


jørn  -  2009-01-21 14:17:38
man kan også bruge et glas syltet rød peber ca 165g. drænet


Morsingboen  -  2008-12-01 18:28:16
Hvor meget ketchup skal der i?


Martinel  -  2008-10-27 18:40:54
Nem og velsmagende ret.


  -  2008-07-23 17:36:07
Jeg laver denne ret ofte og den er super god og nem!


lone  -  2008-03-01 16:45:41
Lyder spæændende og skal selv lave det i dag. Har tænkt på ikke at komme bouillonterning i.


Rasmus  -  2007-12-11 08:08:10
Jeg kommer først saltet på når de er stegte, for elders trækker de vædske og bliver kogt istedet for. og så lader jeg margarinen koge op før jeg kommer kødet på.