Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzel med Champignon sauce

Skinkeschnitzel med Champignon sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skinkeschnitzel
3 tsk.tørret salvie
1/4 tsk.peber
30 g.smør eller margarine
1 løg
250 g.champignon
4 dl.bouillon
1 dl.fløde 13 %
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 160 grader C.

Drys schnitzlerne med salvie og peber. Varm fedtstoffet på en pande og steg schnitzlerne 1½ - 2 minutter på hver side ved svag varme. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i ovnen ca. 20 minutter.

Pil og hak løget. Rens champignonerne og halvere dem. Svits løg og champignon i resten af fedtstoffet. Tilsæt bouillon og fløde, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Løse ris, evt. vilde ris, Tomat og courgette salat, med lidt olivenolie, med revet fetima ost på toppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21370 gange,
og udskrevet 519 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans   -  2012-03-10 20:59:42
Det er ganske utroligt at indsenderen af denne ellers særdeles lækre opskrift ikke har en tidsangivelse på ovntemperaturen