Skinkeschnitzel med Champignon sauce

Skinkeschnitzel med Champignon sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 skinkeschnitzel
3 tsk.tørret salvie
0.25 tsk.peber
30 g.smør eller margarine
1 løg
250 g.champignon
4 dl.bouillon
1 dl.kaffefløde 9%
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 160 grader C.

Drys schnitzlerne med salvie og peber. Varm fedtstoffet på en pande og steg schnitzlerne 1½ - 2 minutter på hver side ved svag varme. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i ovnen ca. 20 minutter.

Pil og hak løget. Rens champignonerne og halvere dem. Svits løg og champignon i resten af fedtstoffet. Tilsæt bouillon og fløde, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Løse ris, evt. vilde ris, Tomat og courgette salat, med lidt olivenolie, med revet fetima ost på toppen.


karakterer:
Opskriften er vist 23808 gange,
og udskrevet 547 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hans   -  2012-03-10 20:59:42
Det er ganske utroligt at indsenderen af denne ellers særdeles lækre opskrift ikke har en tidsangivelse på ovntemperaturen