Drys schnitzlerne med salvie og peber. Varm fedtstoffet på en pande og steg schnitzlerne 1½ - 2 minutter på hver side ved svag varme. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i ovnen ca. 20 minutter.
Pil og hak løget. Rens champignonerne og halvere dem. Svits løg og champignon i resten af fedtstoffet. Tilsæt bouillon og fløde, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Løse ris, evt. vilde ris,
Tomat og courgette salat, med lidt olivenolie, med revet fetima ost på toppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(10 stemmer)
Opskriften er vist 23077 gange, og udskrevet 545 gange.
Kommentarer
Hans - 2012-03-10 20:59:42 Det er ganske utroligt at indsenderen af denne ellers særdeles lækre opskrift ikke har en tidsangivelse på ovntemperaturen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider