Bahmi Goreng med skinkeschnitzel

Bahmi Goreng med skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 pladerægnudler
200 g.skinkeschnitzel
200 g.bønnespir
1 porre
1 gulerod
1 fedhvidløg
½ tsk.spidskommen
2 spsk.Katjap Manis
1 knsp.Sambal Oelek
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

Skær kødet i strimler. Hak hvidløget fint, ren guleroden og skær den i meget fine strimler, rens porren og skær den i ringe. Varm olie op i en wok eller stegegryde. Kom hvidløg, spidskommen, kød og guleroden i og svits det over høj varme i 3 minutter. Tilsæt porre, svits i 2 minutter. Smag til med ketjap manis og sambal oelek.

Kom bønnespir og nudler i, varm retten godt igennem og server straks.


karakterer:
Opskriften er vist 21451 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Eya  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god ret også let at lave på en trangia