Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bahmi Goreng med skinkeschnitzel

Bahmi Goreng med skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 pladerægnudler
200 g.skinkeschnitzel
200 g.bønnespir
1 porre
1 gulerod
1 fedhvidløg
½ tsk.spidskommen
2 spsk.Katjap Manis
1 knsp.Sambal Oelek
2 spsk.olie
 


Opskrift:

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

Skær kødet i strimler. Hak hvidløget fint, ren guleroden og skær den i meget fine strimler, rens porren og skær den i ringe. Varm olie op i en wok eller stegegryde. Kom hvidløg, spidskommen, kød og guleroden i og svits det over høj varme i 3 minutter. Tilsæt porre, svits i 2 minutter. Smag til med ketjap manis og sambal oelek.

Kom bønnespir og nudler i, varm retten godt igennem og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20046 gange,
og udskrevet 434 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Eya  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god ret også let at lave på en trangia