Skinkeschnitzler paneres med paprika, rasp, salt og peber og steges på en pande.
Skær peberfrugt og løg i tern. Smelt lidt margarine i en gryde, kom først paprika, derefter løg og peberfrugt i. Svits et par minutter og tilsæt mel, mælk, tomatketchup og bouillonterning under let omrøring.
Serveres med løse ris og kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 8410 gange, og udskrevet 273 gange.
Kommentarer
brian jørgensen - 2007-05-21 20:33:10 kan kun sige ...lækkert
Tenna Villadsen - 2007-05-14 17:30:21 Den er himmelsk, perfekt til et glas rødvin
Vibeke - 0000-00-00 00:00:00 God ret. Synes især saucen var vellykket, den kunne evt. bruges til pastasuace også. Istedet for ris eller kartofler serverede jeg pasta med revet ost i, det var lækkert.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider