Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkesnitzel, glaseret

Skinkesnitzel, glaseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skinkesnitzel af inderlår, 1 cm tykke
1 spsk.olie
 
2 spsk.honning
1/2 citron
3 tsk.grønne peberkorn
 frisk timian
 
1 dl.kaffefløde eller mælk
 salt
 
8 skalotteløg
12 champignoner
1/2 spsk.olie
2 dl.rødvin
2 spsk.brun farin
 salt
 


Opskrift:

Rør honning med fintrevet skal af en halv citron, knuste/hakkede grønne peberkorn og lidt frisk hakket timian. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.

Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem 1 minut på hver side.

Smør den ene side af schnitzlerne med honningblandingen. Vend derefter schnitzlerne forsigtig på panden, sørg for at panden ikke er for varm og steg 1 minut. Tag kødet af panden og lad det trække under stanniol. Kom kaffefløde på panden til sauce. Smag til med salt. Svits hele løg og svampe i olie i en gryde. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Tilsæt brun farin og lidt salt og lad det simre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og svampe. Det tager ca. 15 minutter.

Serveres med kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 31538 gange,
og udskrevet 571 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lillian  -  2008-06-22 09:21:26
Jeg syntes at det er en rigtig god opskrift, jeg brugte skinke strimler istedet og marinerede dem i honning blandingen ca. 15 min. Vi fik bage kartofler til, ellers var der for lidt sauce.