skinkesnitzel af inderlår, 1 cm tykke4 skinkesnitzel af inderlår, 1 cm tykke
1
spsk.
olie1 spsk. olie
2
spsk.
honning2 spsk. honning
1/2
citron1/2 citron
3
tsk.
grønne peberkorn3 tsk. grønne peberkorn
frisk timian frisk timian
1
dl.
kaffefløde eller mælk1 dl. kaffefløde eller mælk
salt salt
8
skalotteløg8 skalotteløg
12
champignoner12 champignoner
1/2
spsk.
olie1/2 spsk. olie
2
dl.
rødvin2 dl. rødvin
2
spsk.
brun farin2 spsk. brun farin
salt salt
Opskrift:
Rør honning med fintrevet skal af en halv citron, knuste/hakkede grønne peberkorn og lidt frisk hakket timian. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem 1 minut på hver side.
Smør den ene side af schnitzlerne med honningblandingen. Vend derefter schnitzlerne forsigtig på panden, sørg for at panden ikke er for varm og steg 1 minut. Tag kødet af panden og lad det trække under stanniol. Kom kaffefløde på panden til sauce. Smag til med salt. Svits hele løg og svampe i olie i en gryde. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Tilsæt brun farin og lidt salt og lad det simre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og svampe. Det tager ca. 15 minutter.
Serveres med kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(19 stemmer)
Opskriften er vist 32740 gange, og udskrevet 608 gange.
Kommentarer
Lillian - 2008-06-22 09:21:26 Jeg syntes at det er en rigtig god opskrift, jeg brugte skinke strimler istedet og marinerede dem i honning blandingen ca. 15 min. Vi fik bage kartofler til, ellers var der for lidt sauce.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider