Portugisiske lammemedaljoner

Portugisiske lammemedaljoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemedaljoner

Oprindelsesland : Portugal

PortugalIndsendt :



Ingredienser:
8 lammemedaljoner a ca. 80 g. skåret af ryg eller kølle og rullet og snøret som tournedos’er
1 tsk.tørret oregano
2 fedhvidløg
150 g.grønne pimentofyldte oliven
8 småtomater
4 spsk.smør
1 spsk.olie
4 spsk.bouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Medaljonerne krydres med oregano. Hvidløgsfedene pilles og hakkes fint. De fyldte oliven halveres på tværs. Tomaterne skoldes flås og halveres.

Lad olien og 2 spsk. smør blive varmt på en stegepande og steg medaljonerne ca. 3 minutter på hver side. Drys dem med salt og peber og hold dem varme.

På en anden pande gyldnes resten af smørret. Heri svitses de hakkede hvidløg et øjeblik. Tomaterne anbringes ved siden af hinanden på panden med skærefladen nedad og steger i 3 minutter for svag varme. Oliven og bouillon tilsættes og det hele snurrer endnu 3 minutter.

Smag denne tomatblanding til med peber og eventuelt lidt salt og anret den omkring lammemedaljonerne på et varmt serveringsfad.

Hertil passer løse ris eller råstegte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9791 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu