Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter med kantareller

Lammekoteletter med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
125 g.kantareller
4 skiverrøget skinke ca. 100 g.
1 bdt.persille
2 spsk.piskefløde
 worcestershiresauce
8 lammekoteletter a ca. 80 g.
 sort peber
4 spsk.olie
 salt
1 stormoden tomat
2-3 spsk.reven emmentalerost
 


Opskrift:

Kantarellerne gøres i stand, får et hurtigt opkog i gnaske lidt vand og stilles til afdrypning.

Skinke og kantareller hakkes ret fint. Persillen skylles, rystet tør, hakkes groft og blandes med skinke og svampe. Fløden røres i og blandingen smages til med worcestershiresauce.

Lammekoteletterne gnides godt med peber. 3 spsk. olie varmes på en stegepande, og koteletterne steges 2-3 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt.

4 koteletter lægges i et ovnfast fad og dækkes med svampeblandingen. Herover lægges de andre 4 koteletter.

Tomaterne vaskes, tørres og skæres i skiver, som lægges over de fyldte koteletter. Drys til sidst med salt og peber, dryp med resten af olien, drys med osten og lad koteletterne gratinere under grill eller for stærk ovnvarme, til osten er blevet gylden.

Hertil passer safranris eller godt hvidt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7514 gange,
og udskrevet 179 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu