Lammekoteletter med kantareller

Lammekoteletter med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.kantareller
4 skiverrøget skinke ca. 100 g.
1 bdt.persille
2 spsk.piskefløde
 Worcestershire sauce
8 lammekoteletter a ca. 80 g.
 sort peber
4 spsk.olie
 salt
1 stormoden tomat
2-3 spsk.reven emmentalerost
 
Opskrift:
Kantarellerne gøres i stand, får et hurtigt opkog i gnaske lidt vand og stilles til afdrypning.

Skinke og kantareller hakkes ret fint. Persillen skylles, rystet tør, hakkes groft og blandes med skinke og svampe. Fløden røres i og blandingen smages til med Worcestershire sauce.

Lammekoteletterne gnides godt med peber. 3 spsk. olie varmes på en stegepande, og koteletterne steges 2-3 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt.

4 koteletter lægges i et ovnfast fad og dækkes med svampeblandingen. Herover lægges de andre 4 koteletter.

Tomaterne vaskes, tørres og skæres i skiver, som lægges over de fyldte koteletter. Drys til sidst med salt og peber, dryp med resten af olien, drys med osten og lad koteletterne gratinere under grill eller for stærk ovnvarme, til osten er blevet gylden.

Hertil passer safranris eller godt hvidt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 9426 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu