Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaliforniske lammekoteletter

Kaliforniske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
4 lamme- eller bede koteletter a ca. 200 g.
 sort peber
2 spsk.olie
 salt
4 skiverrøget skinke
2 spsk.smør
2 bananer
 


Opskrift:

Koteletterne gnides grundigt med peber og denne ene spsk. olie. En grillpande pensles med resten af olien, og når panden er meget varm, steges koteletterne 3-4 minutter på hver side. Drys med salt og hold koteletterne varme på et serveringsfad.

På den anden stegepande steges skinkeskiverne sprøde. De tages op, og smørret smeltes på panden. Bananerne skrælles, halveres på langs og steges gyldne på begge sider i smørret. Lige inden serveringen lægges en skive skinke på hver kotelet og herover en halv stegt banan.

Hertil passer små faste pillekartofler og stegesmør fra panden.

Tips:

Lamme- og bedekød egner sig fortrinligt til grillstegning. Ikke mindst fordi overflødigt fedt drypper af under grilningen, så kødet bliver endnu sundere.

Amerikanerne har det med at servere ananasskiver, røde cocktailbær og andre sydfrugter til mange af deres kødretter. Den slags kreationer får gerne betegnelsen ”a la hawaii”. Her er en tillempet version som nok passer bedre til den europæiske smag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17140 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu