udbenet sammenrullet lammeryg a ca. 150 g.4 skiver udbenet sammenrullet lammeryg a ca. 150 g.
4
spsk.
olie4 spsk. olie
Opskrift:
Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint.
Urterne skylles grundigt og slynges tørre.
Purløget klippes fint, fra de andre urter fjernes stilkene og bladene hakkes fint.
Alle de ovennævnte ingredienser blandes og krydres med salt og peber.
Urteblandingen trykkes godt fast på begge sider af kødstykkerne som dryppes med lidt olie og få lov til at trække tildækket i 1 time.
Resten af olien varmes på en stegepande, og medaljonerne steges ca. 3 minutter på hver side.
Kødet skal være rosa indvendig, når det er færdigstegt.
Anret medaljonerne på et varmt serveringsfad sammen med tilbehøret.
Hertil passer dampede grønne bønner omviklet med en skive ristet bacon samt råstegte kartofler.
Desuden en blandet salat med bl.a. grønne peberfrugter, tomater og løg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6515 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider