Fyldte bedekoteletter

Fyldte bedekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tykke bedekoteletter, eller lammekoteletter a ca. 200 g.
8 sardelfileter
2 fedhvidløg
2 faste tomater
8-12 bladeSalvie, frisk
2 spsk.olie
 salt
 
Opskrift:
Skær koteletterne igennem til benet på den lange led og pres de to halvdele fra hinanden med håndroden. Skyl sardelfileterne, tør dem godt og halver dem på langs. Hvidløgsfedene pilles og hakkes meget fint. Tomaterne skylles, tørres og skæres i tynde skiver. Salviebladene skylles og tørres godt. Læg sardelfileter og tomatskiver på den ene halvdel af koteletterme, fordel hvidløg og salvieblade herover, luk den anden halvdel sammen om fyldet og hold koteletterne sammen med tandstikker.

Varm olie op på en stegepande og steg de fyldte koteletter gyldenbrune, ca. 6 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt.

Hertil passer en pure af hvide bønner og salat af grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 12403 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu