Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte bedekoteletter

Fyldte bedekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 tykke bedekoteletter, eller lammekoteletter a ca. 200 g.
8 sardelfileter
2 fedhvidløg
2 faste tomater
8-12 friske salvieblade
2 spsk.olie
 salt
 


Opskrift:

Skær koteletterne igennem til benet på den lange led og pres de to halvdele fra hinanden med håndroden. Skyl sardelfileterne, tør dem godt og halver dem på langs. Hvidløgsfedene pilles og hakkes meget fint. Tomaterne skylles, tørres og skæres i tynde skiver. Salviebladene skylles og tørres godt. Læg sardelfileter og tomatskiver på den ene halvdel af koteletterme, fordel hvidløg og salvieblade herover, luk den anden halvdel sammen om fyldet og hold koteletterne sammen med tandstikker.

Varm olie op på en stegepande og steg de fyldte koteletter gyldenbrune, ca. 6 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt.

Hertil passer en pure af hvide bønner og salat af grønne bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10348 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu