Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bulgarske lammekoteletter

Bulgarske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :




Ingredienser:
3 løg
2 dl.creme fraiche 18%
1 fedhvidløg
1 tsk.tørret rosmarin
1 tsk.kommen
1 lillelaurbærblad
 salt
 peber
8 lammekoteletter a ca. 80 g.
1 bdt.Dild
½ bdt.Persille
1 lille bæger yoghurt naturel
 saften af ½ citron
3 spsk.ukrydret svinefedt eller palmin
 


Opskrift:

Løgene pilles, hakkes fint og blandes med creme fraichen. Hvidløgsfedet pilles og presses ned i løgblandingen. Rosmarin, kommen og det knuste laurbærblad røres i blandingen, som krydres med salt og peber. Lammekoteletterne lægges i et fad med høje kanter, dækkes med krydderblandingen og får lov at trække tildækket i køleskabet i 12 timer.

Dild og persille skylles godt, tørres og hakkes fint.

Koteletterne tages op af krydderblandingen røres sammen med dild persille, citronsaft og yoghurt og smages til med salt og peber. Fedtet smeltes på en pande og koteletterne steges ca. 2 minutter på hver side. Den kolde kryddersauce serveres for sig.

Hertil passer kartofler og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19918 gange,
og udskrevet 382 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

laila  -  0000-00-00 00:00:00
Man må da absolut IKKE bruge krydderblandingen, som de rå koteletter har ligget i til en kold sovs, du kan ikke undgå at der er kødsaft i marinaden