Bulgarske lammekoteletter

Bulgarske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 løg
2 dl.cremefraiche 18%
1 fedhvidløg
1 tsk.tørret rosmarin
1 tsk.kommen
1 lillelaurbærblad
 salt
 peber
8 lammekoteletter a ca. 80 g.
1 bdt.Dild
½ bdt.Persille
1 lille bæger yoghurt naturel
0.5 citron saften heraf
3 spsk.ukrydret svinefedt eller palmin
 
Opskrift:
Løgene pilles, hakkes fint og blandes med creme fraichen. Hvidløgsfedet pilles og presses ned i løgblandingen. Rosmarin, kommen og det knuste laurbærblad røres i blandingen, som krydres med salt og peber. Lammekoteletterne lægges i et fad med høje kanter, dækkes med krydderblandingen og får lov at trække tildækket i køleskabet i 12 timer.

Dild og persille skylles godt, tørres og hakkes fint.

Koteletterne tages op af krydderblandingen røres sammen med dild persille, citronsaft og yoghurt og smages til med salt og peber. Fedtet smeltes på en pande og koteletterne steges ca. 2 minutter på hver side. Den kolde kryddersauce serveres for sig.

Hertil passer kartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 22225 gange,
og udskrevet 453 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Man må da absolut IKKE bruge krydderblandingen, som de rå koteletter har ligget i til en kold sovs, du kan ikke undgå at der er kødsaft i marinaden