Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeschnitzler i portersauce

Lammeschnitzler i portersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 lammeschnitzler skåret af køllen a ca. 250 g.
2 fedhvidløg
 sort peber
1 tsk.tørret timian
3 storegulerødder
2 porre
200 g.små champignoner
3 spsk.smør
 salt
¼ l.porter
¼ l.bouillon
1 laurbærblad
 lidt reven muskatnød
½ tsk.sukker
3 spsk.creme fraiche 38%
 


Opskrift:

Kødstykkerne gnides godt med peber, timian og de pillede, overskårne hvidløgsfed. Gulerødderne skylles, skrabes og skæres i skiver. Porrerne vaskes grundigt og skæres i 5 cm. store stykker. Champignonerne gøres i stand.

Lad smørret bliver lysebrunt på en stor pande og brun lammeschnitzlerne godt på begge sider, hvorefter de drysses med salt. Kom gulerødder og porrer ved og lad dem stege med i 3 minutter. Derefter hældes øl og bouillon ved, krydderier og sukker tilsættes, og alt snurrer for svag varme og under låg i 40 minutter. Efter 30 minutters stegetid tilsættes champignonerne.

Anret kødet på et varmt serveringsfad. Tag grøntsagerne op af saucen med en hulske og arranger dem omkring kødet. Rør creme fraiche i saucen, smag til med salt og peber, lad saucen varme godt igennem og server den for sig selv i en skål eller saucekande.

Hertil passer smørvendte fettucine eller tagliatelle (båndspaghetti)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5192 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu