Lammekoteletter provencale II

Lammekoteletter provencale II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 løg
1 fedhvidløg
1 lillegrøn peberfrugt
1 lillerød peberfrugt
1 lillegul peberfrugt
100 g.champignoner
0.5 citron saften heraf
3 storetomater
8 lammekoteletter a 80-100 g.
2 spsk.olie
2 spsk.smør
 salt
 dl.tør hvidvin
½ tsk.tørret salvie eller 1 spsk. Friske hakkede salvie
 
Opskrift:
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Peberfrugter skylles, kerner og ribber fjernes, og peberfrugterne skæres i tynde strimler. Champignonerne renses, skæres i ikke for tynde skiver og dryppes med citronsaft. Tomaterne overhældes med kogende vand, flåes og delles i otte stykker.

Lammekoteletterne presses let med håndroden og gnides godt med peber.

1 spsk. olie samt smørret brunes på en stegepande, og koteletterne steges 2-3 minutter på hver side. Drys salt på koteletterne, tag dem af panden og hold dem varme på et serveringsfad.

Resten af olien varmes på den samme pande, og heri svitses løg, hvidløg, og peberfrugtstrimler i 3 minutter under stadig omrøring. Tomater og champignoner kommes ved, hvidvinen hældes over, og alt blandes godt, krydres med salt, peber og salvie og snurre for svag varme i 15 minutter.

Når grøntsagsblandingen er færdig, fordeles den over lammekoteletterne, og retten serveres straks.

Hertil passer små persilledryssede pillekartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 6756 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu