pillede og pressede hvidløgsfed 4 pillede og pressede hvidløgsfed
1
spsk.
tørret rosmarin 1 spsk. tørret rosmarin
2
laurbærblade 2 laurbærblade
Opskrift:
Ingredienserne til marinaden røres sammen.
Koteletterne vendes i denne marinade og lægges oven på hinanden i en skål.
Marinaden hældes over og kødet trækker heri under låg natten over i køleskab.
De godt afdryppede koteletter steges på begge sider under ovnens grillelement ca. 4 minutter i alt.
Drysses med salt og peber inden serveringen.
Hertil passer salat af peberfrugter, rå løgskiver og fetaost samt bondebrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11810 gange, og udskrevet 227 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider