Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede lammekoteletter II

Marinerede lammekoteletter II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 bedekoteletter eller lammekoteletter a ca. 150 g.
 salt
 peber
 
 Marinade:
2 små glas cognac
1 spsk.olie
 lidt tørret timian
1 tsk.tørret rosmarin
1 knsp.tørret basilikum
 saften af ½ citron
 
 Pynt
 citronbåde
 


Opskrift:

Ingredienserne til marinaden røres sammen Koteletterne overhældes med marinaden og trækker i mindst 2 timer i køleskab.

Koteletterne tages derefter op af marinaden, tørres godt og lægges på en varm stegepande med en ganske lille smugle meget varm olie. Steges ca. 3 minutter på hver side, drysses med salt og lægges på et varmt fad.
Marinaden hældes på panden, varmes og hældes over koteletterne. Pynt med citronbåde.

Hertil passer grøn salat, små kogte kartofler vendt i hakket persille eller godt bondebrød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9006 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu