bedekoteletter eller lammekoteletter a ca. 150 g.4 bedekoteletter eller lammekoteletter a ca. 150 g.
salt salt
peber peber
Marinade: Marinade:
2
små glas cognac2 små glas cognac
1
spsk.
olie1 spsk. olie
lidt tørret timian lidt tørret timian
1
tsk.
tørret rosmarin1 tsk. tørret rosmarin
1
knsp.
tørret basilikum 1 knsp. tørret basilikum
saften af ½ citron saften af ½ citron
Pynt Pynt
citronbåde citronbåde
Opskrift:
Ingredienserne til marinaden røres sammen
Koteletterne overhældes med marinaden og trækker i mindst 2 timer i køleskab.
Koteletterne tages derefter op af marinaden, tørres godt og lægges på en varm stegepande med en ganske lille smugle meget varm olie.
Steges ca. 3 minutter på hver side, drysses med salt og lægges på et varmt fad.
Marinaden hældes på panden, varmes og hældes over koteletterne.
Pynt med citronbåde.
Hertil passer grøn salat, små kogte kartofler vendt i hakket persille eller godt bondebrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9510 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider