Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Brocollitærte

Brocollitærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brocollitærte, billede 4 Brocollitærte, billede 1 Brocollitærte, billede 2 Brocollitærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pose Maizena tærtedej 1 pakke Marizena tærtedej indeholder i pose a 220 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
   


Opskrift:

Hæld posens indhold i en skål sammen med 1 dl. lunkent vand.
Ælt dejen jævn.
Rul dejen ud og læg den i en tærteform.

Kog broccolistykker samt gulerodsskiver i letsaltet vand i et par min.
Lad broccolistykker og gulerodsskiver dryppe godt af.

Fordel broccolien og gulerødderne i tærteformen.

Pisk en æggemasse bestående af 3 æg og 2 dl. fløde eller hytteost sammen.
Hæld æggemassen over tærtefyldet og krydder med salt og peber.
Drys evt. lidt reven ost over.

Bag tærten i ovnen i 35-40 min ved 200 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 182670 gange,
og udskrevet 3092 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-04-16 22:42:48
Skøn opskrift, men tilføjede skinkestrimler, samt dobbelt op på grøntsager og æggemasse.


Sasha  -  2011-02-07 18:37:11
Den er rigtig lækker men har tilsæt løg.