Brocollitærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
1 pose Maizena tærtedej 1 pakke Marizena tærtedej indeholder i pose a 220 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
   
Energi:
KJ total 11072 (2636 kcal)
KJ pr. Pers. 5536 (1318 kcal)
Vægt ialt 1230 gram
Vægt pr. Pers. 615 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 900 KJ (214 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)