Lammesteaks med hvidløgs julienne
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak Indsendt : |
|
|
Grøntsagerne skylles, gøres i stand og skæres i fingerlange, tændstiktynde strimler.
Hvidløgsfedene pilles og hakkes fint.
Kødskiverne gnides grundigt med peber.
Varm 3 spsk. olie op på en pande, steg kødet ca 3 minutter på hver side, drys med salt og hold det varmt på et serveringsfad. Varm resten af olien og smørret på en pande og lad grøntsagsstrmlerne og det hakkede hvidløg tilsat et drys salt snurre i 4 minutter under omrøring. Grøntsagerne skal stadig være sprøde, når de er færdige. Anret grøntsagsstrimlerne omkring lammekødet og server retten straks. Tips: Julienne er betegnelsen for ganske tynde grøntsagsstrimler, som oftest af rodfrugter som gulerødder, selleri, porre og løg. Strimlerne drysses med lidt salt og dampes et kort øjeblik i smør. Et både lækkert og dekorativt tilbehør til mange retter. |
|
Opskriften er vist 10690 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne