Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammesteaks med hvidløgs julienne

Lammesteaks med hvidløgs julienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 mellemstor porre
1 storgulerod
½ lilleknoldselleri
2 fedhvidløg
4 lammesteaks (skåret af ryggen) a. ca 150 g.
 groftmalet sort peber
4 spsk.olie
 salt
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Grøntsagerne skylles, gøres i stand og skæres i fingerlange, tændstiktynde strimler. Hvidløgsfedene pilles og hakkes fint. Kødskiverne gnides grundigt med peber.

Varm 3 spsk. olie op på en pande, steg kødet ca 3 minutter på hver side, drys med salt og hold det varmt på et serveringsfad.

Varm resten af olien og smørret på en pande og lad grøntsagsstrmlerne og det hakkede hvidløg tilsat et drys salt snurre i 4 minutter under omrøring. Grøntsagerne skal stadig være sprøde, når de er færdige.
Anret grøntsagsstrimlerne omkring lammekødet og server retten straks.

Tips:

Julienne er betegnelsen for ganske tynde grøntsagsstrimler, som oftest af rodfrugter som gulerødder, selleri, porre og løg. Strimlerne drysses med lidt salt og dampes et kort øjeblik i smør. Et både lækkert og dekorativt tilbehør til mange retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9450 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu