Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter a la Soubise

Koteletter a la Soubise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dobbelte lamme. Eller bedekoteletter a ca. 180 g.
 salt
3 spsk.mel
3 spsk.smør
 persille
 
 Sauce:
4 løg
4 spsk.smør
1 dl.bouillon
1 spsk.mel
1 dl.fløde
 salt
 hvid peber
 evt. lidt sukker
 


Opskrift:

Løgene pilles og hakkes fint. 3 spsk. smør smeltes i en kasserolle, og løgene svitses gennemsigtige.
Hæld bouillonen ved og lad det hele koge for svag varme i ca. 10 minutter, til løgene er helt bløde.
Rør melet ud i fløden og jævn løgmassen hermed.
Lad nu saucen koge videre for svageste blus i 3 minutter hvorunder der jævnligt røres rundt. Smag til med salt, peber og evt. en anelse sukker og tilsæt til sidst resten af smørret.

Drys koteletterne med salt og vend dem i mel. Ryst det overflødige mel af. Brun smørret på en pande og steg koteletterne 4-5 minutter på hver side.

Anret koteletterne på et varmt serveringsfad, dæk dem med et tykt lag løgcreme og pynt med et par persilleduske.

Hertil passer grønærter, kartoffelkroketter eller små kogte, persilledryssede kartofler.

Tips:

Sauce Soubise er en lækker, lys løgsauce, som i øvrigt også smager vældig godt til fjerkræ.

Variation:
Når løgcremen er fordelt over koteletterne, kan man drysse lidt revet ost over og gratinere koteletterne i ovnen for stærk varme eller under grill.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9264 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu