Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret lammeragout

Marineret lammeragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebov ( få slagteren til at skære det i store terninger)
1 tsk.friske rosmarinblade
5 friske salvieblade
2 fedhvidløg
10 stk.enebær
6 spsk.olivenolie
 saft fra 1 citron
1 spsk.vineddike
 salt
 friskkværnet peber
 dl.hvidvin
 


Opskrift:

Hak rosmarin, salvie og pillede hvidløgsfed fint. Knus enebærrene. Bland krydderurterne og enebær med olivenolie og vineddike og smag til med salt og peber. Læg kødterningerne i et ovnfast fad og hæld marinaden over. Lad det trække i 2-3 timer. Vend af og til kødet i marinaden.

Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 45 minutter. Hæld vinen i og lad retten stå endnu 45-60 minutter, eller til vinlagen næsten er kogt ind, og kødet er letbrunet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4921 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu