Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt lammelever med hvidløg og citron

Stegt lammelever med hvidløg og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
250 g.lammelever
 
½ spsk.rapsolie
2 snittede hvidløg
1 lille bundt hakket persille
2 dl.rødvin
1 snittet porre
1 snittede persillerod
250 g.couscous-gryn ( fås i supermarked ) eller ris.
 Salt
 peber
 
 Groft brød.
 
 


Opskrift:

Steg leveren i olie i 2 minutter på hver side. Tilsæt hvidløg, persille og rødvin. Lad det simre i 5 minutter. Kog grønsagerne med couscous i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, og lad det stå i yderligere 5 minutter. Krydr med salt og peber og server med groft brød til skiver af leveren.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18615 gange,
og udskrevet 462 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Elisabeth  -  2016-03-19 16:43:32
Leveren skæres i skiver, ellers er 2 minutter på hver side nok i underkanten!


Christian  -  2014-04-12 10:49:59
Hvor er citronerne henne?


iv  -  2011-08-08 14:19:40
Nu uden citron :-=0 den er vist ikke heeelt gennemarbejdet


anders  -  2010-07-10 17:47:08
hej frederik, det er heller ikke leveren der skal stå i 5 min , men gryden med couscous


frederik  -  2009-03-01 19:41:56
leveren blev iskold af at stå 5 minutter, så det var ikke nogen oplevelse for en der kan lide varm mad.


[email protected]  -  2007-09-19 16:59:13
god opskrift, men hvor kommer citronen ind?


en dame der "lever" livet  -  0000-00-00 00:00:00
en fantastisk lever opskrift der fylder karakterene fuldt ud!!