Stegt lammelever med hvidløg og citron

Stegt lammelever med hvidløg og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.lammelever
½ spsk.rapsolie
2 snittede hvidløg
1 lille bundt hakket persille
2 dl.rødvin
 
 Cous cous:
1 snittet porre
1 snittede persillerod
250 g.couscous-gryn ( fås i supermarked ) eller ris.
 Salt
 peber
 
 Groft brød
 
 
Opskrift:
Steg leveren i olie i 2 minutter på hver side. Tilsæt hvidløg, persille og rødvin. Lad det simre i 5 minutter.

Kog grønsagerne med couscous i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, og lad det stå i yderligere 5 minutter.
Krydr med salt og peber.

Server med groft brød til skiver af leveren.





karakterer:
Opskriften er vist 22876 gange,
og udskrevet 501 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-19 16:43:32
Leveren skæres i skiver, ellers er 2 minutter på hver side nok i underkanten!

  -   2014-04-12 10:49:59
Hvor er citronerne henne?

  -   2011-08-08 14:19:40
Nu uden citron :-=0 den er vist ikke heeelt gennemarbejdet

  -   2010-07-10 17:47:08
hej frederik, det er heller ikke leveren der skal stå i 5 min , men gryden med couscous

  -   2009-03-01 19:41:56
leveren blev iskold af at stå 5 minutter, så det var ikke nogen oplevelse for en der kan lide varm mad.

  -   2007-09-19 16:59:13
god opskrift, men hvor kommer citronen ind?

  -   2005-01-01 01:01:01
en fantastisk lever opskrift der fylder karakterene fuldt ud!!