Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling a la nicoise

Kylling a la nicoise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kylling på ca. 1 kg
5 spsk.olivenolie
4 modne tomater
12 sorte oliven
2 fedhvidløg
1 1/2 dl.tør hvidvin
1 spsk.friskhakket basilikum
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kyllingen igennem på langs, skyl og tør stykkerne godt og krydr dem med salt og peber.

Varm olien i en tykbundet gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider over ikke for kraftig varme. Hæld lidt vand i gryden, læg låg på og steg kyllingestykkerne i ca. 45 minutter. Når lårene løsner nemt, er kødet gennemstegt. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme.

Skold og flå tomaterne. Rens dem for kerner og hak kødet groft. Fjern eventuelle sten fra olivenerne. Pil hvidløgsfeddene og knus dem.

Kog gryden af med hvidvin og kom tomater og hvidløg i og kog det over jævn varme i 5 minutter uden låg. Smag til med salt og peber og tilsæt olivenerne.

Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og drys med basilikum. Server straks.

Tips:

Server stegte courgetter, pasta eller ris til. De friske tomater kan erstattes af samme mængde fra dåse. De skal blot dryppes af, før de hakkes. Tilsæt gerne nogle kapers eller et par hakkede ansjosfilet'er til saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8201 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu