Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hønseragout med grøntsager og svampe

Hønseragout med grøntsager og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Brystkød fra en høne
1 spsk.mælkehat
2-3 røde peberfrugter
2 porrer
2 spsk.sød hvidvin
1 spsk.soyasovs
2 spsk.olie
1 lilleløg
1 tsk.maizenamel
1 lille kop bouillon
 paprika
 ingefær
 glutaminat
 salt
 
 


Opskrift:

Kødet skæres i ganske tynde strimler og brunes i olie sammen med hakket løg. Soyasovs, vin, svampe og krydderier tilsættes, og alt koger svagt i ca. 20 min.

Peberfrugter og porrer snittes fint, snurrer er par minutter i olie og tilsættes. Retten jævnes med maizenamel rørt ud i bouillon og smages til med salt.

Serveres med løse ris.

Tips:

Som så mange andre svampe indeholder rå mælkehat giftstoffer, som i større mængde kan give mavesmerter og diarré.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7738 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu