Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dyrefilet med svampe

Dyrefilet med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrfilet - Dyrefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 filetstykker
 salt
 friskkværnet peber
 enebær, knust
3 skalotteløg, hakkede
1 fedhvidløg
 olie
400 g.svampe
3 spsk.balsamicoeddike
 dl.kraftig rødvin
4 dl.vildtbouillon
 maizena
 smør
250 g.lagbladet spinat
 friskkværnet peber
 salt
 


Opskrift:

Steg et stykke dyrekølle eller 4 filetstykker, der er krydret med friskkværnet salt, peber samt knust enebær, og lad kødet hvile indpakket ca. 10 min.

Sauter de hakkede skalotteløg, og hvidløg i olie. Tilsæt svampe, som småsimre til a1 væden er væk. Tag halvdelen af svampene op og gem dem indpakket, hæld balsamicoeddike ved som næsten skal koge væk. Hæld rødvin ved, og lad det koge halvt ind. Tilsæt vildtbouillon som nu koger godt igennem, hvorefter det jævnes med maizena. Lige inden serveringen piskes en klat smør ind i saucen.

Varm de resterende svampe på stegepanden, tilsæt skyllet og afdryppet langbladet spinat indtil bladene falder sammen, krydder med friskkværnet salt og peber.

Server med råstegte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 40341 gange,
og udskrevet 1410 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mads Bo  -  2013-10-12 14:17:54
Hvor længe skal den stege?


[email protected]  -  2007-12-20 09:20:32
Hvor lang tid skal det steges