Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gryderet med hjortebov

Gryderet med hjortebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.hjortebov
1 fl.hvidvin
2 cl.pernod
5-10 enebær, knuste
4 stjerneanis
5 stk.hel hvid peber
1 tsk.rosmarin
 Tepose
75 g.smør
125 g.mel
1/2 l.piskefløde eller mælk
 Grov salt
 Eventuelt en smule kulør
2 salatløg
 
Opskrift:
Kødet skæres i passende tern. Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Kødet kommes i og brunes godt af. Imens tages teposen, hvori der kommes enebær, stjerneanis og hel hvid peber. Løgene skrælles og hakkes groft, kommes ned til kødet og steges blanke. Når dette er gjort, hældes hvidvin og pernoden i. Dette koges i ca. 1/2 time, tages af ilden og drysses med 3-4 spsk. mel. Når melet er faldet til bunds kommes det over ilden igen og koges op under omrøring. Inden det koges op, bimdes krydderposen på gryden og koges med til retten er færdig. Det må ike koge for hårdt - 3 bobler i min. smages til med rosmarin, salt og peber, hvorefter fløden kommes i samt en smule kulør.

Serveres med brune ris og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22034 gange,
og udskrevet 649 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-10-20 12:24:18
hvornår er retten færdig? det er ikke angivet.