Honningglaseret hjortebov

Honningglaseret hjortebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.udbenet hjortebov
1 spsk.honning
25 g.margarine
1 lille fed hvidløg
15 stk.enebær
 groftkværnet peber
2 dl.hønsebouillon
2 dl.vand
1 spsk.maizena
½ dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Boven rulles og snøres med bomuldsgarn. I en gryde smeltes honning, margarine, knust enebær, hvidløg og peber sammen og afkøles let. Kødet lægges i en lille bradepande og smøres med honningblandingen.

Kødet brunes ca. 10 minutter ved 225°. Bouillon hældes ved og varmen dæmpes til 160°. Kødet steger ca. 45 minutter til et kødtermometer viser 72°.

Skyen hældes i en gryde og jævnes med maizena rørt ud i vand og fløde.

Kødet pakkes i alufolie og trækker mindst 15 minutter, inden det skæres i tynde skiver.

Serveres med kartofler og waldorfsalat





karakterer:
Opskriften er vist 26358 gange,
og udskrevet 1064 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu