Boven rulles og snøres med bomuldsgarn. I en gryde smeltes honning, margarine, knust enebær, hvidløg og peber sammen og afkøles let. Kødet lægges i en lille bradepande og smøres med honningblandingen.
Kødet brunes ca. 10 minutter ved 225°. Bouillon hældes ved og varmen dæmpes til 160°. Kødet steger ca. 45 minutter til et kødtermometer viser 72°.
Skyen hældes i en gryde og jævnes med maizena rørt ud i vand og fløde.
Kødet pakkes i alufolie og trækker mindst 15 minutter, inden det skæres i tynde skiver.
Serveres med kartofler og waldorfsalat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 23752 gange, og udskrevet 1025 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider