Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeschnitzler á la créme

Lammeschnitzler á la créme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 lammeschnitzler af køllen a ca. 150 g.
 sort peber
 saften af 1 citron
1 løg
200 g.champignoner
1 lille bdt. Persille
3 spsk.olie
2 spsk.smør
4 spsk.piskefløde
 


Opskrift:

Gnid lammeschnitzlerne grundigt med peber og dryp dem med citronsaft (gem 1 tsk. af saften).

Pil løget og skær det i tynde skiver. Rens champignonerne og skær dem ligeledes i skiver og dryp dem med resten af citronsaften. Skyl og hak persillen fint.

Lad olien blive meget varm på en stegepande. Steg schnitzlerne ca 3 minutter på hver side, drys dem med salt og stil dem varmt. Kom smørret på panden og lad løgskiverne gyldne let heri. Kom champignonskiverne ved, bland godt og lad det hele snurre for svag varme og under låg i 5 minutter. Tilsæt fløde og persille, smag til med salt og peber og lad det hele snurre sammen for svag varme og under omrøring i et par minutter. Fordel champignoncremen over koteletterne inden serveringen.

Hertil passer løse ris, grøn salat eller smørdampede ærter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6209 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tove  -  2015-01-17 18:52:06
Super lækker måde at anvende køllen på.


Henrik  -  2012-09-11 13:04:23
Har liget prøvet opskriften, og det blev bare super lækkert. Hakkede et enkelt fed hvidløg sammen med løget.