dobbelte lammekoteletter a ca. 200 g.4 dobbelte lammekoteletter a ca. 200 g.
3
spsk.
smør3 spsk. smør
sort peber sort peber
¼
l.
piskefløde¼ l. piskefløde
1-2
tsk.
citronsaft1-2 tsk. citronsaft
Opskrift:
Knus 8 af enebærrene og kom dem i kasserolle sammen med rosmarinkvisten, vand, eddike, 1 tsk. salt og 1 tsk. sukker, og lad denne blanding koge under låg i 10 minutter.
Hæld lammekoteletterne over med den afkølede marinade og lad dem trække heri i 2 timer.
Brun smørret på en stegepande, steg koteletterne 3-4 minutter på hver side, drys med salt og peber og hold koteletterne varme.
Kog panden af med en smule vand, knus resten af enebærrene og kom dem på panden.
Rør fløden i lidt ad gangen og lad saucen småkoge, til den begynder at tykne.
Smag til med salt, peber og citronsaft og server den til lammekoteletterne.
Hertil passer smørbrunede eller råstegte kartofler
Tips:
Tilsæt eventuelt den færdige sauce et par dråber gin.
Det fremhæver den fine enebærsmag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6661 gange, og udskrevet 238 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider