Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter med enebærsauce

Lammekoteletter med enebærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
12 heleenebær
1 kvistrosmarin
¼ l.vand
1 dl.eddike
1 tsk.sukker
 salt
4 dobbelte lammekoteletter a ca. 200 g.
3 spsk.smør
 sort peber
¼ l.piskefløde
1-2 tsk.citronsaft
 


Opskrift:

Knus 8 af enebærrene og kom dem i kasserolle sammen med rosmarinkvisten, vand, eddike, 1 tsk. salt og 1 tsk. sukker, og lad denne blanding koge under låg i 10 minutter.

Hæld lammekoteletterne over med den afkølede marinade og lad dem trække heri i 2 timer.

Brun smørret på en stegepande, steg koteletterne 3-4 minutter på hver side, drys med salt og peber og hold koteletterne varme.

Kog panden af med en smule vand, knus resten af enebærrene og kom dem på panden. Rør fløden i lidt ad gangen og lad saucen småkoge, til den begynder at tykne. Smag til med salt, peber og citronsaft og server den til lammekoteletterne.

Hertil passer smørbrunede eller råstegte kartofler

Tips:

Tilsæt eventuelt den færdige sauce et par dråber gin. Det fremhæver den fine enebærsmag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6111 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu